Sunday, October 4, 2015

TI ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ...



Τα γεμάτα ζυγωματικά είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του σχήματος. Είσαι ευγενικός άνθρωπος και είσαι εκεί για τους ανθρώπους σου. Το κακό όμως με αυτό είναι ότι πολλές φορές βάζεις τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές σου με αποτέλεσμα να μην παίρνεις εξίσου πολλά πράγματα από τις σχέσεις σου. Συνήθως προσελκύεις άτομα που έχουν ναρκισσιστικές τάσεις αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις εφόσον αντιληφθείς ότι *κυρίώς* πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ...


Αυτό το σχήμα είναι πλατύ στο κέντρο και πιο μαζεμένο στο μέτωπο και στο σαγόνι. Δείχνει έναν άνθρωπο που θέλει να έχει τον έλεγχο και θέλει τα πράγματα να γίνονται με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες και εξαιτίας αυτού είσαι πολύ αποτελεσματική σε ό,τι κάνεις. Επικοινωνείς καλά με τον κόσμο και χρησιμοποιείς πολύ σωστά το λόγο σου, μάλιστα μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα καυστική/ός με όποιον έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου.


ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ...

Το σχήμα σου χαρακτηρίζεται από το στενό μέτωπο και το πλατύ σαγόνι. Αυτό δείχνει ότι έχεις ηγετικό χαρακτήρα και θέλεις να είσαι υπεύθυνη/ος για ό,τι γίνεται- κάτι που σε κάνει και ανάλογα επιτυχημένη/ο σε ό,τι κάνεις.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

Έχεις μεγάλο μέτωπο και σαγόνι που δείχνουν πόσο δυναμική/ός είσαι. Αυτό μεταφράζεται ως δύναμη αλλά και κουράγιο για να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις κάτι που εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους.

AN EXEIΣ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ ...


Το οβάλ πρόσωπο είναι πιο μακρύ από ότι πλατύ και το σαγόνι είναι πιο στενό σε σχέση με τα ζυγωματικά. Ξέρεις πάντα τι πρέπει να πεις και έχεις την ικανότητα να κάνεις τους άλλους να νιώθουν άνετα. 

AN EΧΕΙΣ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

Αυτό το σχήμα έχει πιο τετραγωνισμένο μέτωπο και σαγόνι και σύμφωνα με την Jean οι άνθρωποι που το έχουν εκτιμούν τις καταστάσεις με βάση τη λογική. Είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί ωστόσο καμιά φορά αναλύουν περισσότερο από ότι χρειάζεται τα πράγματα.

ΠΗΓΗ:www.cosmopolitan.gr
Η katrina15

No comments:

Post a Comment