Wednesday, August 15, 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ!

ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ REBELDE WAY ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ FLORICIENTA!ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!

ΚΑΤΑΡΧΙΝ Η FLORIECIENTA ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ STAR ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 14:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΗ FLORICIENTA ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Πρώτη Σεζόν: Η Φλορισιέντα είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τυχαία, βρίσκει δουλειά στην οικία της οικογένειας Fritzenwalden, που κατάγεται από την Γερμανία. Ο Φεντερίκο είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που έχει αναλάβει τις εταιρίες των γονιών του οι οποίοι πέθαναν. Η Φλορισιέντα γίνεται η νταντά του σπιτιού και με τον καιρό γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη από μία νταντά στο σπίτι. Γίνεται η πιο αγαπητή στα παιδιά ενώ ο Φεντερικο την ερωτεύεται παράφορα και η ίδια εκείνον. Τα παιδιά μισούν την Μαλάλα, νονά του Φεντερίκο, και την Ντελφίνα, την μνηστή του που ενδιαφέρεται μόνο για την μεγάλη περιουσία του. Στο τέλος του πρώτου κύκλου ο Φεντερίκο σκοτώνεται σε τροχαίο, προσπαθώντας να σώσει την ζωή του Μάξιμο.
Δεύτερη Σεζόν: Ο Μάξιμο έχει κεντρινό ρόλο στην επόμενη τηλεοπτική χρονιά, αφού ο Φεντερίκο τον διόρισε κηδεμονα της οικογενειας. Ο Μαξιμο είναι ο κόμης του Κρικοράκαν και ερωτεύεται την Φλορισιέντα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που ερωτεύεται. Και η ίδια νιώθει κάτι πολύ έντονο γι' αυτόν αλλά φοβάται να το παραδεχτεί. Η Ντελφίνα εχει και πάλι σκοπό να τον κάνει δικό της και να του πάρει ολόκληρη την περιουσία ενώ θέλει και να φορέσει το στέμμα του Κρικοράκαν, αφού ο Μάξιμος ενδέχεται να γίνει βασιλιάς μόνο αν παντρευτεί. Το τέλος της σειράς είναι ευχάριστο: η Φλορ θα παντρευτεί τον Μάξιμο σε ένα στάδιο, σε μία ονειρεμένη τελετή, και θα αποκτήσουν τρίδυμα παιδιά ενώ, η Μαλάλα, η Ντελφίνα, ο Λορέντζο (κρυφός σύζυγος της Ντελφίνας) και ο Μπονίγια (σύζυγος της Μαλάλας) θα πάνε στη φυλακή

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ SEASON!

AΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!
Φεντερίκο Φριτζενβάλντεν

 Φλορισιέντα Σαντιγιάν

Ντελφίνα Σαντιγιάν Τόρρες-Οβιέδο

 Μαλάλα Τόρρες-Οβιέδο, Χήρα Σαντιγιάν

Φράνκο Φριτζενβάλντεν

Νικόλας Φριτζενβάλντεν

Τόμας Φριτζενβάλντεν

 Ρομπέρτα

Μάρτιν Φριτζενβάλντεν

Γκρέτα

Τιτίνα Βαλέντε

Μάγια Φριτζενβάλντεν
.

Ντομινίκ

Μάξιμος

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!


MONO AYTEΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ!
ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ FLORICIENTA!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
OLITSA15
H olitsa15

2 comments:

  1. den itan kai poli orees... isos den eprepe na grapseite ti tha symbei giati tora den exo agonia gia tin sira poia....

    ReplyDelete
  2. Οι φωτογραφίες είναι φανταστικές!Εγώ τώρα βλέπω ακόμα το επεισόδιο 109 της πρώτης σεζόν.Όλη η ανάρτηση είναι φανταστική!Το μόνο που και εγώ όπως και το παραπάνω άτομο θα προτιμούσα να μην έγραφες την συνέχεια του έργου γιατί τώρα πλέον δεν έχω τόση αγωνία για την σειρά!

    ReplyDelete